keskiviikko 3. huhtikuuta 2013


Hyväntekeväisyystapahtuma Tampereen Lastenklinikan Tuki ry:n hyväksi

Lauantaina 16.3 Promodel toteutti Tampereen Koskikeskuksessa hyväntekeväisyystapahtuman, jonka tuotto lahjoitettiin lyhentämättöminä Tampereen Lastenklinikan Tuki ry:lle.

Lahjoitustuotot käytetään ajankohtaisiin laitehankintoihin, kuten tehohoitolaitteisiin, lääkkeenantolaitteisiin ja seurantalaitteisiin sekä erityisesti lasten viihtyvyyden turvaamiseen.
 
Olemme järjestäneet Koskikeskuksen hyväntekeväisyysnäytöstä jo kymmenen vuotta ja olemme yksi klinikan pitkäaikaisista hyväntekijöistä. Tämän vuoden tuotto muotinäytöksestä oli 5700 euroa ja huutokaupasta 6980 euroa eli yhteensä 12680 euroa! Edellisten vuosien ja tämän vuoden tapahtumilla on kerätty jo lähes 43 000 euroa.
Lavalla nähtiin muun muassa Suomen Huippumalli- ohjelman voittaja Meri Ikonen ja Miss Suomi -tittelistä tunnetut Heidi Sohlberg ja Jonna Ziprus. Näytöksen upeana juontajaparina nähtiin Marianne Harjula ja Kalle Kuvaja. Lisäksi mukana näytöksessä olivat Sami Hintsanen sekä Uusi Päivä tv-ohjelman näyttelijäkaartista tuttuja nimiä, kuten Inga Sulin, Sanni Haahdenmaa, Panu Mikkola ja Antti Väre. Tapahtumassa oli mukana myös L’Oréal Paris meikkitaiteilija Suvi Tiilikainen ja tietenkin Promodelin ammattimallit.
 
Hyväntekeväisyyshuutokauppa järjestettiin illalla ravintola Hullun Poron tiloissa. Meklarina toimi Oskari Palomäki .Lukuisat Suomen eturivin julkkikset lahjoittivat huutokauppaan omia esineitään, muun muassa Jonne Aaron Vain elämää -tv-sarjassa tunnetuksi tekemä takki, Paula Koivuniemi Manolo Blahnik –kengät. Huutokaupassa olivat myös Jarkko Niemisen tennismaila sekä Vesa Toskalan ja Jari Litmasen pelipaidat.


 

 
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti