keskiviikko 6. maaliskuuta 2013

SONJA L HALOSEN KUVAUKSISSA


Ystävänpäiväaamu ja lipunmyyjä toivottaa hyvää ystävänpäivää klo 06.00 Tampereen Rautatieasemalla. Olen lähdössä Halosen kevät katalogin toisiin kuvauksiin Helsinkiin. Koska olemme kuvanneet katalogia jo aiemmin tässä kuussa, tiedän mitä tuleman pitää; valmistautuminen päivän kuvauksiin on ollut helppoa. Salitreeni alkuviikosta, eilinen juoksulenkki, solarium, hiustenpesu ja itseruskettavan levittäminen. Laukun pakkaaminen, herätyskello soimaan 5.15 ja juna raiteelta 1 kohti Helsinkiä.

Kuvaustiimin kokoonpano on pysynyt lähes samana, joten ystävänpäivää vietetään ihan oikeasti ystävien kesken!  Miesmallin roolissa tänään toimii Antti R ja koska olemme tehneet Antin kanssa useita keikkoja yhdessä, päivä sujuu rennoissa merkeissä ja erinomaisella tiimityöllä :) Halosen naiset ovat aina yhtä kannustavia, antavat palautetta ja luovat kuvauspaikalla hyvää fiilistä. Kun asiakas kertoo, mitä mallilta odotetaan ja halutaan, on lopputulos usein kaikkia osapuolia miellyttävä. Näin tälläkin kertaa!

Kuvaamme n. 20 asua ja tahti on melko reipas. Lounastauolla nautitut uuniperunat ja jälkkäriksi tuodut jätskit (ystävänpäivä!) antavat virtaa loppuun asti ja saamme päivän kunnialla päätökseen 16.00, juuri kuten aikataulussa lukee.

Otan Sörnäisistä metron ja jatkan VR:n kyydittämänä Tampereelle. Junassa otan pienet torkut ja nautin siitä, että päivä oli kaikin puolin onnistunut. Jään odottamaan innolla maaliskuussa ilmestyvää katalogia ja uusia kuvauksia Halosen kanssa. Odotus palkitaan jo seuraavana maanantaina, kun lennämme kuvaustiimin kanssa Kuopioon kuvaamaan mekkokampanjan tv-mainosta. Siihen on vielä pari päivää aikaa, joten illalla nautittu ystävänpäiväleivos sallittakoon ;)

Keväisin terkuin,

Sonja L

 Iphonen navigaattorin ansiosta huonommallakin suuntavaistolla varustettu malli löytää perille!

Tykötarpeet kuvauspäivään 

 Hiusten fiksausta kahvitauolla (=jätskitauolla)

 Hymyllä pärjää pitkälle, mutta joitain apuvälineitäkin on joskus syytä käyttää :)

Tämä mekko nousi omaksi suosikikseni Halosen kevätmallistosta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti