keskiviikko 17. huhtikuuta 2013

Katriina ja Tiina Oikotien mainos- ja filmikuvauksissa Helsingissä

 
Aamu Helsingissä alkoi klo 9 Valofirman studiolla yhdessä malli-Tiinan kanssa. Kuvauspäivät alkavat usein hemmottelevasti meikin ja hiusten laittamisen merkeissä. Stailisti huolehtii vaatetuksesta. On ihanaa kun saa istahtaa laitettavaksi. Kupponen aamukahvia -tunnelma on leppoisa ja odottava.
Päivän kantavana teemana on "Vähän kuin itselleen vuokraisi", joten minut ja Tiina on puettu samanhenkisiksi businessnaisiksi. Jakut, kotelomekot, kauluspaidat, korkokengät ja laukut ovat samantyyppisiä. Näytämme aikalailla samalta.

Kuvaamme ensin still-/mainoskuvat, joiden tekeminen on hauskaa ja mukavaa. Kuviin ollaan tyytyväisiä. Lounastauolla kuvauslavasteita muutetaan ja filmin kuvaus alkaa.
Filmissä peilaamme itseämme toisen kautta, ehostamme meikkiämme ja lopussa hymyilemme tyytyväisinä tehdystä vuokrasopimuksesta. Filmistä tulee mielenkiintoinen ja puhutteleva.

Haastavinta Oikotien kuvauksissa oli liikkeidemme ja eleidemme yhdenmukaisuus sekä samanaikaisuus.Kuvauspäivät ovat yleensä hyvin rytmitettyjä ja aikataulutettuja. Malleista ja kuvaustiimistä huolehditaan hyvin. Aamupalapöytä tarjoaa monipuolista purtavaa ja herkullista lounastakin tarjoillaan.

Mielestäni kuvauspäivissä on tärkeä muistaa iloinen ja ystävällinen vuorovaikutus sekä oikea asenne ja keskinäinen kunnioitus. Kun saa tehdä kuvauksia, joista aidosti nauttii, välittyy se myös aina kuviin asti.Päivä päättyy aikataulun mukaisesti ja on aika lähteä kotia kohti Turun suuntaan.

 

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti