keskiviikko 28. maaliskuuta 2018

MALLITOIMISTO ON TIIMI AMMATTILAISIA KÄYTÖSSÄSI

Mainoskuvauksia suunniteltaessa on asiakkaan näkökulmasta tärkeää valita tiimiin juuri oikeat ammattilaiset, jotka saavat kiinni visiosta ja osaavat hahmottaa asiakkaan brändin mukaisen kokonaisuuden. Yhtä tärkeää kuin ammattikuvaajan ja ammattimaskeeraajan käyttö mainoskuvauksissa on myös ammattimallin valinta. Mallitoimistosta löydät kattavan valikoiman malleja, joille kameran edessä työskentely on luontevaa ja jotka ymmärtävät asiakkaan tarpeet. Esimerkiksi meiltä Promodel Oy:sta löydät malleja kaikista ikäryhmistä vauvasta vaariin, huikean upeita kaunottaria valmiina muotikuvauksiin tai perheitä kuin suoraan naapuristasi hotelliketjujen mainoskuvauksiin. Oli kyseessä kansainvälisen tason kosmetiikkakuvauksiin sopivat kasvot tai rouheampi työmies työkalufirman kuvauksiin, on kaikille malleillemme yhteistä ammattimainen ote työhön.

Jenni Aholalla on jo vuosikymmenen mittainen kokemus mallitoimiston pyörittämisestä ja hän on tehnyt uransa aikana yhteistyötä lukemattomien asiakkaiden kanssa. Jenni listasi kolme kohtaa, jotka tekevät asiakkaan ja mallitoimiston välisestä yhteistyöstä erityisen tärkeää.

1.      1. Ammattimaisuus: ”Ammattimalli on lukuisia erilaisia kuvauksia nähnyt ammattilainen, joka osaa vaivattomasti hakea erilaisia tunnetiloja ja ilmeitä. Kokenut malli ymmärtää asiakkaan ja kuvaajan toiveet ja osaa kokemuksensa ansiosta myös jalostaa heidän ideoitaan eteenpäin. Esimerkiksi meidän mallimme ovat idearikkaita ja osaavat oma-alotteisesti tuoda ripauksen ekstraa kuvaustilanteisiin. Näin ollen voi sanoa, että ammattimalli voi parhaimmillaan jalostaa asiakkaiden toiveet paremmiksi kuin ne olivat alun perin. Olemme saaneet useammalta asiakkaalta palautetta, että malliemme kanssa kuvaukset on saatu valmiiksi aiottua aiemmin, joten parhaimmillaan asiakas voi säästää tässä rahaa. Mallimme ymmärtävät valmistautumisen tärkeyden: malli saapuu kuvaksiin iho kosteutettuna ja kulmat huoliteltuina, sporttikuvauksiin saavutaan lihakset venyteltyinä jne."


2    2.Sujuvat kuvaukset ja toivottu lopputulos: ”Tiedän harmillisia tapauksia, joissa ei ole käytetty ammattimallia vaan esimerkiksi ”suoraan kadulta” poimittua kokematonta mallia ja asiakas on joutunut tekemään kokonaan uudet kuvat. Voin vain kuvitella kulujen määrää, jos sama työ joudutaan tekemään kahdesti. Tästä syystä toivoisin, että asiakkaat luottaisivat tässä ammattilaisiin ja hoitaisivat buukkaukset mallitoimiston kautta.”

3    3. Yhteistyö kaikissa vaiheissa: ”Yhteistyö alkaa ensimmäisestä soitosta tai sähköpostista. Haluan itse aina soittaa asiakkaalle, jotta saan varmistettua henkilökohtaisesti kaikki projektiin liittyvät tiedot ja voimme rauhassa keskustella. Tämä vaihe on tärkeä, sillä monesti saan näin tärkeitä yksityiskohtia ja pääsen laatimaan asiakkaalle kokonaisuuden, joka on täyttää heidän toiveidensa jokaisen yksityiskohdan. Oikean mallin tai mallien etsiminen on joskus helppoa ja jossain tapauksessa hyvinkin pitkällinen työ. Asiaan vaikuttaa esimerkiksi mallivalinnoissa mukana olevien henkilöiden tai tahojen lukumäärä. Kaikki lähtee aina asiakkaan tarpeista, mutta välillä mukana on myös muita tahoja, kuten mainostoimisto, TV-tuotantoyhtiö, castingtoimisto, kuvaaja jne. Tällöin lopullisten valintojen tekeminen saattaa tuottaa haastetta, mutta itse haluan ammattilaisena auttaa siinä, että paras mahdollinen malli tai mallit löydetään toimeksiantoon. Paras palaute on upeat kuvat ja tyytyväinen asiakaspalaute. Me Promodelilla haluamme varmistaa, että kuvausten lopputulos on asiakkaan toiveiden mukainen ja vielä parempi.”


Jenni tiivistääkin mallitoimiston ja kuvaajan sekä asiakkaan välisen yhteistyön osuvasti:  

”Kun kuvaustilanne on ollut ammattimainen, sujuva ja mukava, tämä näkyy myös lopputuloksessa!”











 




Tutustu monipuoliseen mallitarjontaamme osoitteessa: www.promodel.fi



Teksti: Elina Uusitalo

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti