keskiviikko 31. tammikuuta 2018

TULIKIVEN KUVAUKSISSA

Tulikiven nettisivuilla näkyy tuttu kasvo: mallimme Varpu nautiskelee kuvissa laadukkaasta ja harmonisesta saunamiljööstä. Tulikiven ja Promodelin yhteistyö mainoskuvissa oli oikein onnistunutta, mikä näkyy kauniissa valmiissa kuvissa ja tulee esille myös Tulikiven markkinointipäällikön kommentista:”Meillä oli kiva ja sujuva kuvaussessio Promodelin Varpun kanssa kiukaidemme tiimoilta. Ihana tehdä yhteistyötä taitavien ammattilaisten kanssa. Työ tuli tehtyä ja lisäksi kaikilla oli vielä kivaa kuvauksissa. Lopputuloksena upeat kuvat, joita on ilo käyttää markkinoinnissamme. Kiitos Promodel ja kiitos Varpu!” Saskia Kerkkänen, markkinointipäällikkö, Tulikivi Oyj


 
Tulikivestä kerrotaan heidän nettisivuillaan seuraavaa: 


"Olemme Suomen suurin kivenjalostaja ja maailman suurin varaavien tulisijojen valmistaja. Kuudessa takkamallistossamme on yhteensä yli 1 000 erilaista takkaa. Lisäksi valmistamme markkinoiden moderneimmat, monipuolisimmat kiukaat niin puu- kuin sähkösaunaan. Meiltä saat myös upeat sisustuskiviratkaisut kaikkiin kodin tiloihin sekä pihalle.
Ympäristöystävällisyys on toimintatapamme. Kivi on kestävä luonnonmateriaali ja polttamalla puuta nykyaikaisessa takassa lasket energiankulutustasi ja päästöjäsi. Olemme ensimmäisenä alallamme selvittäneet takkojemme hiilijalanjäljen: valmistuksen vaikutus nollautuu käytössä jopa 1–2 vuodessa."Lämpimät kiitokselle Tulikivelle erittäin onnistuneesta yhteistyöstä, sekä kiitokset myös mallillemme Varpulle!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti