perjantai 26. tammikuuta 2018

BEHIND THE SCENES- TUNNELMIA STANDAN KUVAUKSISTA

Mietitkö koskaan, millainen prosessi valmiiden mainoskuvien taustalla on? Onnistuneet kuvaukset vaativat sujuvaa yhteydenpitoa, suunnittelua ja asiansa osaavia ammattilaisia kameran molemmilta puolilta. Asiakasyhteistyö alkaa ensimmäisestä yhteydenotosta, mallien valinnasta ja asiakkaan tarpeiden kartoittamisesta sekä mallien tarkasta ohjeistamisesta. Lopputuloksena asiakas saa toiveidensa mukaiset huippulaadukkaat kuvat ja pyrimme joka kerta ylittämään asiakkaan toiveet.
Kun kaikki sujuu hyvin ja jouhevasti, on kuvauksissa aina myös hauskaa ja hyvä meininki. Näin voi päätellä myös näistä malliemme Varpun ja Sinin Standan kuvauksista nappaamista ”behind the scenes”- otoksista!

Varpun ja Sinin mukaan kuvauksissa tosiaan oli hauskaa ja toisinaan mallin työssä sattuu ja tapahtuu, kuten tällä kertaa Sini suihkautti Varpun kasvoille vettä ”tyhjästä” rekvisiittapullosta. ;) 


Tyytyväinen asiakaspalaute on meille Promodelilla tärkeintä. Tässä Standan toimitusjohtaja Asmo Martikaisen kommentti kuvauksista:

”Kuvaukset sujuivat erittäin hyvin. Molemmat mallit olivat ”helppoja ohjattavia” ja kuvat saatiin mukavalla tahdilla kasaan. Erityisesti Varpu oli oma-aloitteinen sekä hänellä oli myös omia ideoita kuvien suhteen. Kokonaisuutena koko paketti ensimmäisestä s-postista tähän pisteeseen meni erinomaisesti.”

Siispä hienoa työtä Varpu ja Sini! Emme malta odottaa valmiita kuvia - tulemme esittelemään ne täällä blogissa myöhemmin. Muah: Raisa Äijälä/ parturikampaamo Rasia, kuvaaja Jussi Koivunen/ Studio Koivunen. Kiitos Standalle onnistuneesta yhteistyöstä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti