perjantai 15. joulukuuta 2017

PROMODEL OLVIN VUODEN 2018 B2B-LAHJAKALENTERIN KUVAUKSISSAPromodelin mallit häikäisevät Olvin upeassa vuoden 2018 B2B-lahjakalenterissa! Ammattilaistiimin voimin Vehonniemen kartanon maalaisromanttisessa kuvausmiljöössä syntyi upeita kuvia, joiden lopputuloksesta te arvoisat seuraajamme pääsette nyt näkemään herkullisen "sneak peakin" tässä blogipostauksessa. 

Promodelilla ja suomalaisella Olvilla on jo pitkät yhteistyöperinteet. Olemme tehneet yhteistyötä Promodelin perustamisajoista lähtien, eli jo vuodesta 2004.  Meille on kunnia päästä tekemään yhteistyötä tämän kotimaisen menestystarinan luoneen yhtiön kanssa, jonka juuret ulottuvat jopa 134:n vuoden taakse. 1878 ”miedompia vaihtoehtoja viinanhimon villitsemille kansalaisille” tarjoamaan perustettu, panimosta pörssiyhtiöksi kasvanut, Olvi kasvatti viime vuonna liikevoittoaan jopa 6 prosenttia ja sen myyntivolyymi oli 609,4 litraa Olvi-tuotteita. 

Haluamme kiittää mitä lämpimimmin Olvia, Vehonniemen kartanoa majoituksen ja upean kuvausmiljöön tarjoamisesta, kuvaaja ja kuvankäsittelijä Dick Lindbergia, kuvausassistentti Ville Lindforsia, kuvausjärjestelyistä vastannutta Maippi Tuovista, meikistä ja hiuksista vastannutta Sanna Liljamoa ja mallejamme Monaa, Oskaria sekä Ottoa.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti