perjantai 8. joulukuuta 2017

ETSIMME UUSIA MALLEJA LISTOILLEMMEETSIMME UUSIA MALLEJA LISTOILLEMME!

Mallitoimisto Promodel Oy on jo toisella vuosikymmenellä toimiva mallitoimisto, joka työllistää suuren määrän malleja asiakkaidensa toimeksiantoihin vuosittain. Kauttamme mallit työllistyvät eniten erilaisiin kaupallisiin mainoskuvauksiin sekä TV- ja mainosvideotuotantoihin. Kuitenkin kauttamme on mahdollista työllistyä myös moniin muihin mallin mielenkiintoisiin työtehtäviin.
Etsimme jatkuvasti uusia, erilaisia ja positiivisen näköisiä kasvoja asiakkaidemme toimeksiantoihin. Kysyntää on kaikenikäisille malleille lapsista eläkeläisiin ja etenkin 30-50 vuotiaille Classic-malleille kysyntää on erityisen paljon.

Koska mallimme työllistyvät pääasiassa erilaisiin kaupallisiin printti- ja TV-mainoskuvauksiin, erityistä pituusvaatimusta ei ole. Sen sijaan etsimme ulospäinsuuntautuneita esiintyjiä, joilla on positiivista karismaa ja luontevaa esiintymistaitoa. 

Toteutamme myös näytöksiä, joihin etsimme myös nuoria, hoikkia iältään n. 18-25 vuotiaita naisia, pituudeltaan 170-180cm ja miehiä pituudeltaan 180-190cm, joille lavalla esiintyminen on luontevaa.

Mikäli kiinnostuit, otathan rohkeasti yhteyttä meihin lähettämällä esimerkiksi hymyilevän kasvo- ja kokovartalokuvasi, mittasi (pituus, vaatekoko) sekä lyhyehkön esittelyn itsestäsi Jenni Aholalle, jotta voimme arvioida juuri sinun mahdollisuutesi mallina.

e-mail: jenni.ahola@promodel.fi 
puh: +358 40737 5055
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti