perjantai 3. toukokuuta 2019

SÄTEILEVÄT MALLIMME CAROLA JA ILONA NP:N KAUPALLISISSA HOUSUKUVISSA

Upeat mallimme Carola ja Ilona säteilevät NP:n kaupallisissa housukuvissa. NP on käyttänyt kuvia monipuolisesti niin nettisivuillaan, verkkokaupassaan, lehtimainoksissaan kuin myymälämateriaaleissaankin.

Promodel tekee yhteistyötä erikokoisten ja näköisten firmojen kanssa: oli kyseessä sitten pienempi PK-yritys tai suurempi pörssiyhtiö - kaikki yhteistyöt ovat tärkeitä. Ryhdymme jokaiseen yhteistyöhön ja projektiin täydellä sydämellä, ja ammattilaismallimme suhtautuvat työhönsä aina intohimolla ja hyvällä asenteella. Haluamme taata asiakkaillemme parasta mahdollista laatua. Paras palaute meille onnistumisistamme on se, kun yritys käyttää uudelleen ja uudelleen samoja malleja kuvauksissaan - kuten NP:kin kohdalla on käynyt.







Naisten Pukutehdas Oy, eli tuttavallisemmin NP on vuonna 1919 Lahdessa perustettu perheyritys, jolle suomalainen ammattitaito ja osaaminen sekä oman asiakkaansa tunteminen ovat olleet tärkeimpiä menestystekijöitä läpi vuosikymmenien. Jo 100-vuotiaan yrityksen suunnittelu ja tuotekehitys toimivat Lahdessa, ja uusia tuotteita ja värejä on mahdollista tehdä sopimusvalmistajien tehtaissa muutamissa viikoissa. NP testaa ja valvoo kankaiden, materiaalien ja jokaisen valmistuserän laatua niin, että vain parhaat ominaisuudet sisältävät tuotteet pääsevät valikoimaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti