perjantai 2. marraskuuta 2018

VÄSYTTÄÄKÖ SYKSY? OTA SHOTTI!




Yhteistyömme Kaski Agency -mainostoimiston kanssa on saanut jatkoa Marlin Shot -kampanjan merkeissä. Aiemmasta yhteistyöstämme kertovan postauksen Alma Median kesäkampanjasta voit käydä katsomassa blogistamme tästä linkistä.


Kaski Agency on Helsingissä ja Tampereella toimiva mainostoimisto, joka on tunnettu muun muassa kirkkaista ideoista, laajasta palvelutarjonnasta ja kokeneiden ammattilaisten palkitusta osaamisesta. Saumattoman yhteistyömme ansiosta Kaski Agency valitsi listoiltamme mallin Marlin kampanjaan. Monipuolisista ja osaavista malleistamme mukaan kampanjaan haluttiin aurinkoinen classic-mallimme Pirjo


Marlin uutuustuotteet, terveyttä ja hyvinvointia edistävät Marli Shot -mehushotit tarjoavat piristystä pimenevään syksyyn ja vahvan annoksen vastustuskykyä flunssakautta vastaan. Mehushoteista saat vitamiinit talteen helposti ja nopeasti. Marli Shot -tuotesarjassa on kolme trendikästä makua, joista kaikki ovat lisä- ja säilöntäaineettomia, eivätkä sisällä lisättyä sokeria. Tuotteissa on korkea C-vitamiinipitoisuus - yksi shotti kattaa koko päivän C-vitamiinin tarpeesi. 


Mallimme Pirjo valloittaa aurinkoisella hymyllään videolla, jossa kerrotaan hauskalla tavalla shottien terveysvaikutuksista. Käy katsomassa video täältä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti