perjantai 5. lokakuuta 2018

ZSAR OUTLET VILLAGE GAALA LASTEN HYVÄKSI -PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIKSI


Iloisena ilmoitamme että Zsar Outlet Village, joka avataan 29.11.2018 Kaakkois-Suomeen Vaalimaalle, Suomen ja Venäjän rajalle, on Gaala lasten hyväksi -tapahtuman pääyhteistyökumppani. 

Zsarin muodin, kodin ja kauneuden liikkeet edustavat kansainvälisiä premium- ja luksustason huippumerkkejä, ja kaikki tuotteet ovat aina ja joka päivä 30-70% normaalihintoja alhaisemmat.
Zsarin liikkeiden joukossa on monia sellaisia brändejä, joita ei Suomessa muualta saa. Armani avaa Zsarissa ensimmäisen liikkeensä, samoin Braccialini, Iceberg, Kappa, Lindt ja Zwilling.
Perjantaina 26.10 klo 19.00-24.00 Tampereen Tornihotellissa järjestettävä Gaala Lasten Hyväksi kerää varoja Taysin veri- ja syöpäsairauksista kärsivien lasten osastolle. Illan aikana luvassa on mm. herkullinen gaalaillallinen, ja tapahtuman kruunaa loistelias muotinäytös, jonka tähtinä nähdään Suomen eturivin malleja, mm. Karita Tykkä, Suvi Tiilikainen, Satu Tuomisto, Mira Salo, Heidi Sohlberg sekä Kalle Kuvaja. Tapahtuman juontavat Jarkko Tamminen ja Joanna Kuvaja. Tapahtuman järjestävät yhteistyössä Mallitoimisto Promodel sekä Tampereen Lastenklinikan Tuki ry.

Gaalalippu maksaa 100 €/hlö. Liput ja tiedustelut: Jenni Ahola, p. 040 737 5055, jenni.ahola@promodel.fi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti