torstai 30. elokuuta 2018

GAALA LASTEN HYVÄKSI LÄHESTYY JÄLLEEN – HANKI LIPPUSI NYT!


Järjestämme jo perinteeksi muodostuneen Gaala lasten hyväksi –tapahtuman perheen pienimpien potilaiden auttamiseksi. Gaala järjestetään perjantaina 26.10.2018 Tampereella Solo Sokos Hotel Tornin tiloissa. 


Hyväntekeväisyystapahtuman tuotto lahjoitetaan Tampereen Lastenklinikan Tuki ry:n kautta Tampereen yliopistollisen keskussairaalan osasto 6:lle, jossa hoidetaan alle 16-vuotiaita veri- ja syöpäpotilaita. Illan juontavat Joanna Kuvaja ja Jarkko Tamminen. Mukana ovat myös Karita Tykkä, Kalle Kuvaja, Suvi Tiilikainen, Mira Salo, Satu Tuomisto ja Heidi Sohlberg, sekä monet yhteistökumppanimme.

Tule nauttimaan upeasta muotinäytöksestä ja herkullisesta buffet-illallisesta - ja mikä tärkeintä – tule mukaan auttamaan!  Voit olla mukana tukemassa hyväntekeväisyyshanketta ostamalla gaalalipun tilaisuuteen tai lahjoittamalla varoja. Tilaisuudessa järjestetään myös hiljainen huutokauppa, jonka tuotto käytetään TAYSin lapsipotilaiden hyväksi.

Saadaksesi lisätietoja tai tehdäksesi lahjoituksia voit ottaa yhteyttä Jenni Aholaan puhelimitse (040 737 5055) tai sähköpostitse (jenni.ahola@promodel.fi). Tapahtuman löydät myös Tampereen Lastenklinikan Tuki ry:n sivuilta www.lahjoitalapsille.fi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti