perjantai 6. lokakuuta 2017

VIELÄ MUUTAMIA LIPPUJA SAATAVILLA TÄMÄN VUODEN GAALA LASTEN HYVÄKSI -TAPAHTUMAAN
Tämän vuoden Gaala Lasten Hyväksi -tapahtumaan on vielä muutamia lippuja saatavilla, joten varmista paikkasi tässä upeassa tapahtumassa ottamalla pikaisesti yhteyttä Jenniin joko puhelimitse numeroon 040-7375055 tai sähköpostitse osoitteeseen jenni.ahola@promodel.fi. Nyt myös tuore Miss Suomi 2017 Michaela Söderholm sekä perintöprinsessat Adriana Gerxhalija ja Pihla Koivuniemi ovat mukana tukemassa tätä tärkeää asiaa.
 
Jo perinteeksi muodostunut Gaala Lasten Hyväksi järjestetään tänä vuonna perjantaina 20.10.2017 Sokos Hotel Tornin upeissa puitteissa. Illan tavoitteena on kerätä 15 000 euron lahjoitussumma, joka ohjataan Tampereen Lastenklinikan Tuki ry:n kautta TAYS:n lastenosasto 6:lle. Kun tämän vuoden tapahtuman tuotot lasketaan yhteen edellisten vuosien tuottojen kanssa, olemme keränneet yhdessä yhteistyökumppaneidemme kanssa 14 vuoden aikana yli 100 000 euroa varoja tähän äärettömän tärkeään kohteeseen.

Gaalassa on tänäkin vuonna mukana sata pirkanmaalaisten hyvää tekevien yritysten edustajaa aveceineen. Ohjelman juontavat Joanna Kuvaja sekä Sami Hintsanen, ja luvassa on muun muassa muotinäytös, runsas buffetillallinen sekä yllätyksellisiä erikoisnumeroita.

Gaalaan on vielä mahdollista ostaa lippuja, joten tule mukaan tukemaan tätä tärkeää kohdetta! Gaala on loistava mahdollisuus viettää mukava ilta yrityksesi sidosryhmien kanssa tai vaikka ystäväporukalla, ja samalla tehdä hyvää tärkeän asian puolesta. Yhden gaalalipun hinta on 100 euroa. Ilmoittautua voit Jennille osoitteeseen jenni.ahola@promodel.fi tai numeroon 040-737 5055.
   
Kootaan jälleen voimamme pienten lapsipotilaiden hyväksi – meidän avullamme on merkitystä. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti