torstai 10. elokuuta 2017

ETSIMME UUSIA MALLEJA ASIAKKAIDEMME TOIMEKSIANTOIHINMallitoimisto Promodel on jo toisella vuosikymmenellä toimiva mallitoimisto, joka työllistää suuren määrän malleja vuosittain. Kauttamme mallit työllistyvät eniten erilaisiin kaupallisiin mainoskuvauksiin sekä TV- ja mainosvideotuotantoihin. Kuitenkin kauttamme on mahdollista työllistyä myös moniin muihin mallin mielenkiintoisiin työtehtäviin.

Etsimme jatkuvasti uusia, erilaisia ja mielenkiintoisen näköisiä kasvoja asiakkaidemme toimeksiantoihin. Kysyntää on kaikenikäisille malleille lapsista eläkeläisiin ja etenkin +30-vuotiaille Classic-malleille kysyntää on erityisen paljon.

Koska mallimme työllistyvät pääasiassa erilaisiin kaupallisiin printti- ja TV-mainoskuvauksiin, erityistä pituus- tai ikävaatimusta ei ole. Sen sijaan etsimme kaikenikäisiä, ulospäinsuuntautuneita esiintyjiä, joilla on positiivista karismaa ja luontevaa esiintymistaitoa. 

 

Mikäli kiinnostuit, otathan rohkeasti yhteyttä meihin lähettämällä esimerkiksi hymyilevän kasvo- ja kokovartalokuvasi, mittasi (pituus, vaatekoko) sekä lyhyehkön esittelyn itsestäsi Jenni Aholalle, jotta voimme arvioida juuri sinun mahdollisuutesi mallina.

e-mail: jenni.ahola@promodel.fi   
puh: +358 40737 5055

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti