perjantai 25. lokakuuta 2013


IRINA CALCICHEW-KUVAUKSISSA 12.8.2013

Lähdin elokuisena maanantaiaamuna innokkain mielin Promodelia edustamaan esiintyjäksi Calcichew-tuotteen tv-mainoskuvauksiin. Herätys oli kello 4.30, sillä juna Tampereelta kohti pääkaupunkia lähti puoli kuuden aikaan. Kuvaukset alkoivat kahdeksalta Helsingissä eikä kuvauspaikalta parane myöhästyä, sillä aikataulu on tiukka.

Kuvauspäivä alkoi tietenkin meikillä ja hiustenlaitolla, sekä vaatteiden sovituksilla ja eri asuvaihtoehtojen kokeilulla. Mainoksen kuvissa päähenkilö esiintyy erilaisissa tilanteissa yhden päivän aikana, joten asu vaihteli hieman yöasusta työvaatteisiin ja rentoon kotiasuun. Eri kohtauksissa sain myös maistella monenlaisia ruokia: salaattia, aamupuuroa, voileipiä, popcornia... Hauskaa oli kerrankin saada tällainen ”ruokarooli”!

Päivän aikataulu oli tosiaan tarkkaan suunniteltu, mutta se myös piti. Ammattitaitoinen tiimi toimi hyvällä sykkeellä ja järjestelmällisesti kuvasta toiseen edeten. Mallina sain keskittyä olennaiseen ja rentoutuakin kerkesi aina välillä, kun uusia tilanteita rakenneltiin ja kuvakulmia läpikäytiin. Oli kiinnostavaa näytellä hahmoa, jolta kuvassa ei oikeastaan näy kuin nenä, suu ja leuka! Saapa nähdä miten sitä lopputuloksesta itsensä tunnistaa.

Päivä oli suunnitelmien mukaan pulkassa kuuden jälkeen. Sain vielä käydä hamstraamassaihanat eväsleivät ja herkut matkaan muhkeasta catering-buffetista ja sitten taxi kuljettiminut takaisin rautatieasemalle, juuri parahiksi Tampereen junaan. Tehokas oli kuvauspäivä ja uskoakseni lopputulos oli kaikille mieleen.

Tukanlaitto kesken. Hei eiks tää paplarilookki sovi mulle näinkin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti